skaermbillede-2016-11-10-kl-17-05-06Velkommen til mit univers💛

Hejsa – Velkommen igen, mit navn er Freja Christensen.

Til dem der er nye her på bloggen, velkommen, dejligt at have jer her, håber i vil følge med. Jeg er en 15 årig pige, som er meget ambitiøs. Jeg har store tanker, men er pt stuck i Kolding, hvilket mine tanker og ideer er lidt for små til. Forstå mig ret, Kolding er dejligt, bare max. 2 år. Derfor valgte jeg at starte min gamle og denne blog op, da jeg simpelthen har så mange shit jeg gerne vil ud med. Trust me, jeg er ikke en eller anden fantastisk forfatter, og for heller ik ligefrem 12 i dansk all the time (dsv). Nope, jeg kan godt bare lidt at sige min mening, og har en lille forkærlighed for sko og tasker. Jep, det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg kan lide sko, og at jeg har mange af dem. Tasker, dem er jeg også ret vild med, og det samme med tøj.

Random facts:

– Jeg er en ret heldig “lille lort”, jeg har været rigtig meget ude og rejse, hvilket du også kan læse meget mere om her på bloggen.

– Jeg har også boet 2 år i Singapore, fra jeg var 11 til 13. Har klart fået smag for hvordan det er at bo i udlandet, og det er nok ikke sidst gang jeg har boet et andet sted end Danmark.

– Mine forældre er skilt, det har de været i ca. 3 år nu. Selvfølgelig betyder det meget i min hverdag, dog kommer det ikke til at fylde så meget her på bloggen.

– Boet lidt forskellige steder i Danmark og kolding, gået i skole lidt forskellige steder, og mødt mange forskellige mennesker.

– Elsker fashion miljøet!

– Slutter ALLE mine blog indlægs af med, Love F.C.

Jeps, det er mig. Eller lidt af mig… Hvis du vil vide mere om mig, så følg med💛💛

Love F.C