one year

sunday Inspiration

skaermbillede-2017-01-25-kl-18-08-43sweater: her // skirt: her // bag: her  // shoes: her 

Hejsa, og godaften – Håber alle har haft en dejlig skøn weekend. Min stod på en masse hygge med mine veninder om fredagen. Lørdag stod på arbejde det meste af dagen, derefter var der fødselsdagsfest for nolge af mine venner. Vildt hyggelig weekend, dog kunne jeg vildt godt bruge en fridag imorgen. Men, sådan er det desværre ikke. Jeg har brugt noget af min søndag på at finde dette lækre outfit til jer, synes selv det er ret fedt. Nok mest til +15 grader, desværre. Nederdelen er fra Neo noir, jeg er blevet så forelsket i deres nederdele. Jeg ejer selv 2 lige pt, men skal klart have fat i nogle flere. De er i vildt god kvali, og fås i mange farver. Lige nu er de fleste på udsalg, så hvis jeg var jer, ville jeg lige gå ind og tage et lille kig på deres udvalg. Anyway, forsat god søndag derude. <3

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

one year