I would like to buy

one year

welcome-ladies-gentlemen-268266510I made it, yes! Bloggen fylder idag et år, hvilket er kæmpe stort! Jeg kan slet ikke forstå at jeg on/off har blogget i et helt år. Jeg sidder idag med en fed følelse af succes, og er sku ret stolt af mig selv. Troede på ingen måde at jeg vil have opnået så meget her efter bare et år. Derfor vil jeg gerne sige tak, tak fordi i læser med. Det varmer, og betyder rigtig meget. Det er det der gør jeg elsker at blogge, og stadig har modet på det.

Hvad kan i forvente af det næste år? Ærligt, så har jeg ingen ide. Jeg kommer nok til at få ret travlt her til sommer og når jeg flytter. Men jeg vil det her så meget, så det handler bare lige om at finde tiden til det. Planen er lige nu, at jeg lige skal falde på plads her ved Looklab, og derefter så ser vi. Jeg håber virkelig at jeg vil blive ved med at blogge når jeg flytter til Argentina. Men nu må vi se. Håber i vil blive ved med at følge med, og se hvilke spændende ting 2017 har at byde på.

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to buy