cheers to looklab #teamlooklab

I would like to buy

skaermbillede-2017-01-24-kl-20-13-08fur: her // hoodie: her // bag: her  // shoes: her 

Godmorgen – her er lidt inspiration, på denne onsdag morgen. Jeg er helt vild med det røde sæt (findes også i grå), og det kunne klart være mit næste køb. Er virkelig blevet vild med champion, og vil vildt gerne have fingrene i noget fra champion x weekday. Hvis nogen ved hvor man kan få fat i noget af deres tøj henne, så vil jeg vildt gerne vide det! Alt i xs er nemlig udsolgt på deres hjemmeside #sad. Tasken fra proenza schouler er lige nu sat ned 20%, bare lige til dem som overvejer det, hihi. Anyway, forsat god onsdag derude.

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

cheers to looklab #teamlooklab