My year - 2016

cheers to looklab #teamlooklab

skaermbillede-2017-01-24-kl-17-24-28Woohoo – byd velkommen til det nye looklab. Hvis i ikke har set det endnu, så kan i smutte ind på looklabs insta her, eller facebookside her. Der vil i kunne se at looklab endelig er lanceret. Vi fejrede det alle sammen i lørdags på Lo-Jo’s Social burger, hvilket var så hyggeligt. De havde lækre drinks, burger, og fritter. De fleste tog videre, dog måtte jeg trække mig. Jeg havde været lidt små syg hele lørdag, og kunne bare mærke det ikke lige var min aften. Det var vildt dejligt at lære alle de andre piger bedre at kende, og høre lidt om dem.

Noget andet som er lidt nyt, er hele designet her på bloggen. Jeg har de sidste to dage ligget syg efter i lørdags, så havde en del tid. Synes selv det er blevet ret fedt, men skal dog lige vende mig til det, hihi. Hvad synes i? Håber i har en dejlig tirsdag, selvom den næsten er slut.

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My year - 2016