Merry christmas

Delebørn – de 2 hjem

4-pr-ark-den-16-11-16-kl-14-04-17-kompileretHejsa – håber i alle har haft en dejlig dag, og er kommet godt ind i 2017. Jeg er igang med at arbejde lidt på et “my year – 2016” indlæg, dog tager det lige lidt tid, så i må lige vent lidt. Anyway, som nogle af jer nok ved, så er mine forældre skilt. Det er ikke noget som jeg har noget imod at snakke om, tværtimod. Jeg ved der er mange som sidder derude, og også hører under “kategorien” skilsmissebørn.

I starten da jeg lige var kommet hjem fra singa, og det kun var et par måneder siden mine forældre var blevet skilt. Der var alt sku ikke lyserødt og nice, rent sagt. Der var en kommentar jeg fik smasket i hovedet, lad os sige et par gange. Det var nemlig (Freja: klager, klager klager…bum! Veninde: Ej, jeg kan virkelig godt forstå, hvor svært det må være at være et skilsmissebarn. Freja: Ej søde ven, du forstår det sku ikke.) Forstå mig ret, det var helt vildt sødt af mine veninder, at de spurgte så meget ind til mig, og sikrede at jeg havde det godt. Men lige den kommentar, den er altså ikke helt en favorit her.

Fair nok – jeg kan godt se jeg virker halv åndsvag. Men når der er mere end et par stykker der står og siger de forstår hvordan det er at være et skillsmissebarn, men har aldrig prøvet det, ikke en eneste gang. Undskyld, men er det mig eller dem der pakker alt deres lort ned og ud hver mandag. Nope, det er det nemlig ikke. Men hey, de kan jo ikke gøre for det. Det er bare en af de ting, som jeg synes er virkelig irriterende, men det har mine søde veninder jo ikke en chance for at vide. Såååå, suck it up freja.

Min mening med det her indlæg, var faktisk og fortælle jer om det har helt fantastiske program. Programmet beskriver helt perfekt hvordan det er et være et skilsmissebarn. Begyndt nærmest at halv tude da jeg så programmet, fordi jeg egentlig kunne få sat lidt ord på nogle af de ting som jeg går og bøvler lidt med. fx:

  1. Skiftedag er lort, altså næsten hele dagen. Det er rent kaos! Og nej, det bliver aldrig bedre, hahaha.
  2. Værelset hos både mor og far betyder noget. Det skal være dejligt at komme der, og der skal være rent når man tager derfra.
  3. Forholdet mellem ens mor og far er så ubeskriveligt vigtigt. Et par skilsmissebørn har fået den dejlige oplevelse at opleve deres forældre, da deres forhold mellem dem var allerværst. Derfor er det så vigtigt at de kan snakke sammen, og komme ind i den andens hus og få en kop kaffe fx.

At være skilsmissebarn er ikke let, på ingenmåde. Nej, det er ikke sjovt. Det kan godt være vi smiler lidt, når vi kan få lov at holde to fødselsdage, men i virkeligheden ville vi nok bare gerne holde den sammen med mor og far. Måske for vi lidt flere julegaver, men vi vil nok heller have ingen julegave, hvis vi kunne få love at holde jul med begge forældre.

Jeg beder jer ikke om at have ondt af os, bare lidt forståelse. Derfor synes jeg at DR’sprogram, Delebørn – de 2 hjem, er helt fantastisk! De har formået at få de helt rigtige ting ud. Så hvis du har en lille halv time, så vil jeg anbefale at du smutter ind og ser programmet.

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry christmas