Adventure time - woohoo

Merry christmas

collage_fotorGlædelig jul allesammen – Håber alle har haft en dejlig jul, sammen med de mennesker de holder af. Julen er altid en meget speciel tid, og noget der betyder meget for os som mennesker. Jeg har haft en helt fantastisk jul med både min far og mor. Lidt mærkeligt og tænke på at næste år sidder jeg i Argentina, kan mærke det har betydet rigtig meget de sidste par dage. Tror helt klart at julen bliver rigtig svær for mig, da jeg er et stort familiemenneske. Det er underligt at tænke på, har så mange spørgsmål. Hvem kommer jeg til at sidde med juleaften næste år? Hvordan fejre de det? Hvordan komme jeg til at regere juleaften? Det bliver nok en meget speciel juleaften. Men det er jo en del af det, og jeg glæder mig.

Jeg har fået nogle helt fantastiske julegaver i år, og er så taknemmelig. Kan mærke i år nød jeg bare min families selskab, og gaver havde ikke rigtig en så stor betydning. Det var bare dejligt at mærke hele familien samlet.

Bare lige til info, så er billedet til højre (med juletræet), en skulptur der er i starten af billedet. Bare rolig, no ass here, ahahah. Anyway, håber alle for nogle dejlige juledage. Jeg skal arbejde en del, og ellers tilbringe lidt mere tid med familien, og lidt fester. God jul til alle…!

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventure time - woohoo