Argentina 2017

Adventure time – woohoo

15681715_1272195912817518_338558652_oHejsa – og velkommen tilbage. Jeg ved aktiviteten på bloggen har været rigtig dårlig her i december måned, men det er simpelthen fordi jeg har haft så travlt. So sorry…

Hvis i ikke har lagt mærke til det så havde bloggersdelight julefest igår, hvilket ser ud som om det har været en kæmpe fest på deres insta. I kan finde deres insta her. Vil ønske jeg kunne have været der, men det kunne desværre ikke lade sig gøre.

Som mange af jer ved er mine forældre skilt, hvilket gør jeg har 2 juleaftner (yassss). Derfor holder vi jul med min mor idag, og vi har virkelig bare verdens bedste tradition. Vi laver hvert år et eller andet adventure, fun, eller vildt underligt. I år skulle vi ud med en powerboat, hvilket var såååå sjovt. Det gik så stærkt, og var så vild en oplevelse. Helt klart noget jeg kan anbefale til folk der elsker vand og fart.

Vi er nu kommet hjem, og planen er nu vi skal have noget godt mad, og bare hygge. Selvfølgelig skal vi også have lidt gaver, ahahaha. Imorgen tager jeg med min far og hans familie ud i min farmor og farfars sommerhus, også tager vi bare endnu en jul.

Håber alle har/for en dejlig jul, fyldt med gode gaver.

Christmas love

F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Argentina 2017