lejligheden på Christianshavn

Argentina 2017

img_5100Fortryder jeg mit valg? Jeg har fået nogle spørgsmål angående Argentina, og om hvorfor jeg har valgt som jeg har. Til dem som ikke ved det, har jeg valgt i en alder af 16 år, at flytte til Argentina. Hvis alt går efter planen skulle jeg gerne flytte den. 1 august 2017. I kan også læse om det herJeg skal være afsted et år, og rejser med YFU.

Vil du ikke komme til at savne din familie? JO! Selvfølgelig vil jeg komme til at savne alle hjemme i Danmark, men det er jo kun et år. Jeg er sikker på der er tidspunkter, hvor jeg vil sidde i Argentina og bare ønske jeg sad med mine forældre i Danmark. Men jeg er sikker på det vil være med til at gøre mig stærkere. Jeg tror på at man vokser så meget som person, ved at tage et år væk fra hverdagen og det normale.

Men nej, jeg fortryder på ingen måde mit valg. Jeg ved godt at det er ikke de fleste unge mennesker som vælger og tage ud alene et år. Og jeg vil lyve hvis jeg sagde, at jeg slet ikke er nervøs. For selvfølgelig er jeg nervøs, men mest spændt. Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og se en anden kultur.

Jeg har i denne uge afleveret alle mine papir til YFU, så nu vil de begynde at lede efter en værtefamilie til mig. Der kan gå mellem 1-6 måneder, så det bliver vildt spændende! Kan slet ikke vente til at jeg for en familie, og for af vide hvor henne i Argentina jeg skal bo. Det er jo et vildt langt land, sååååå lad os krydse fingre for det er et sted med lidt varme, hihi.

Jeg sidder lige nu på vej hjem fra København efter at have været ovre og se vores lejlighed på christianshavn. Nøøøj, hvor skal i glæde jer til at jeg viser jer den! Den er blevet så fin, helt klart mit nye favorit sted <3

God weekend til jer alle derude, nyd den!

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lejligheden på Christianshavn