Go follow him!

lejligheden på Christianshavn

collage_fotorHejsa igen – så er jeg tilbage efter en lille pause. Tænkte jeg lige ville vise nogle billeder fra lejligheden på Christianshavn. Som jeg har skrevet tidligere, så har min mor og papfar købt lejlighed (sommerhus) på Christianshavn. Den skulle gerne være færdig i denne weekend, forhåbentligt. Derfor smutter vi alle sammen til københavn, dog bliver jeg allerede nød til at tage tilbage til Kolding igen lørdag morgen… Men vi glæder os alle sammen helt vildt til at se lejligheden færdig. Disse billeder er taget i denne weekend, dog kan i nok se at den er ikke helt færdig. Men jeg skal nok tage nogle flere billeder denne weekend, så kan i se hvordan lejligheden ser ud når den er færdig. Min mor fik også købt det sødeste lille juletræ, hvilket gør der allerede er lidt julestemning i lejligheden.

Håber alle har haft en god mandag, på ingen måde min favorit dag… Lad det blive fredag hurtigt!

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go follow him!