my polaroid pictures

Go follow him!

skaermbillede-2016-11-29-kl-17-00-23

Halløjsa, god tirsdag? Jeg har ligget syg de sidste 5 dage, så er ved at gå en lille smule amok. Men siden jeg har haft så god tid, har min søster og jeg lavet den SØDESTE intsa. Dette er ludwig, bamsebjørnen i mit hjem. Jeps, det er min søsters hund, men siden hun er på efterskole har han fået lov til at bo ved min mor lidt. Han er såååå sød, og helt klart værd at følge. Man kan kun blive i godt humør af at følge ham, da han bare er alt for nuttet!

Nu vil jeg smutte til den sidste forældresamtale i min folkeskole tid, yassss! God tirsdag derude <3

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my polaroid pictures