Jeg flytter til Argentina!!

my polaroid pictures

collage_fotorEr jeg den eneste som er mega fan af polaroid billeder? Min veninde ejer det her mega nice polaroid kamera, som jeg er mega forelsket i. Jeg ejer desværre ikke et polaroid kamera, selvom det står øverst på ønskelisten i år. Billederne er alle taget med min venindes kamera, hvor jeg bagefter har skyndt mig og tage et billede af dem. Er helt vild med hvordan de ser ud, og de udtrykker bare god stemning. Vi fik taget nogle helt vildt gode billeder på vores skoletur til Dublin, og jeg elsker dem! Desværre kan man selvfølgelig ikke tage billedet om, men det gør bare man for nogle vildt fede billeder.

Jeg kan klart anbefale de her polaroid kameras, dog er de ret dyrt + det er også ret dyrt at “tage” et billede. Tror det koster 10kr. pr. billede, hvilket er ret dyrt for et billede. Dog er det mega nice, og man kan have minder hængende rundt omkring på sit værelse. Sååå, hvis nogle mangler lidt inspiration til jeres værelse, så kunne det her være en mega fed ide.

Håber i har en dejlig onsdag derude, der er heldigvis kun nogle dage til weekend (yasss). God aften♥

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter til Argentina!!