Week update - terminsprøver

Jeg flytter til Argentina!!

img_5328Jeps, du læste rigtigt… Jeg bor fra 1. august 2017 på den anden side af jorden, helt præcis Argentina. Det er noget som jeg har gået og tænkt lidt på det seneste år. Da jeg blev færdig med 8. klasse det her år, var jeg næsten sikker på at jeg ville ud og bo et andet sted. Min første tanke var USA, da alle siger det skulle være mega fedt. Men jeg har ligesom prøvet det med at gå i en amerikansk skole, da jeg boede i Singapore. Derfor var min næste tanke Australien, men det blev jeg talt lidt væk fra. Men så kom Sydamerika lidt op at vende, og jeg har for omkring 1-2 måneder siden besluttet at det skulle være Argentina.

Jeg skal rejse med YFU, som kun har været positiv overraskelse ind til videre. Tænker lidt at jeg skriver et indlæg omkring min mening, med hvilke organisationer jeg synes man skal vælge. Da jeg helt klart manglede lidt info, da jeg skulle vælge.

Familien bliver hjemme, det bliver kun mig. Så er vildt spændt på hvor meget jeg kommer til at savne dem. Men glæder mig helt vildt, og tror det bliver en kæmpe oplevelse. Jeg skal i denne weekend på en slags camp, for kommende udvekslingsstudenter, hvor jeg lærer lidt om hvordan men skal håndtere og forholde sig til det hele. Jeg skulle gerne vide lidt mere om det hele, når jeg kommer tilbage søndag aften.

I skal selvfølgelig nok få lidt mere info, så snart jeg ved noget mere! Tænkte bare jeg lige ville fortælle hvad jeg har gået og brugt rigtig meget af min tid på den sidste måned. Håber i vil følge med i min rejse, dog er der stadig ret lang tid til… desværre. Anyway, god torsdag til alle derude.

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Week update - terminsprøver