Gæt hvor jeg smutter hen??

ROAD TRIPPING #New York – 3

Skærmbillede 2016-07-12 kl. 18.18.39

Woohoo – endnu et indlæg fra usa! Den sidste dag i New York blev brugt oppe i poolen ved Gansevoort. Men første morgenmad ved The standard, som igen var helt fantastisk. Min mor og stedfar var smuttede ud for at hente vores lækre BMW som vi skulle road tripe i resten af ferien. Så det betød at mig og mine søskende havde hele dagen for os selv ved poolen. Min plan den dag var at blive mega monster brun, hvilket faktisk gik okay. Der kom en lille tan line (YEESSS!) Så yeah, jeg lå bare lidt i solen, og så en lille smule gossip girl.

Da min mor kom tilbage var det tid til at pakke alle vores ting, også kørte vi eller ud af New York. Vi vidste ikke helt hvor vi skulle hen af. Men vores plan var at køre mod Washington D.C, det eneste vi vidste var at vi ikke ville køre hele dagen. mennnn, hvad der sker resten af dagen må i vente med at høre om. Men jeg kan love jer at det er ret insane!

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæt hvor jeg smutter hen??