road tripping #New York - 2

Gæt hvor jeg smutter hen??

Skærmbillede 2016-07-19 kl. 21.46.31

Uhhh… Kan i gætte hvor jeg snart smutter hen på ferie! Turen går til…… Sydtyskland!Yes yes, F.C skal nemlig ud og vandre .Det bliver rigtig spændende, da jeg HADER og gå. Jeg er mest til strand og storby (shopping) Men denne gang tænkte min far at nu skulle vi lave noget andet, så denne gang skal vi ud og vandre. Vi smutter afsted torsdag aften, og er hjemme igen mandag aften. Må indrømme at jeg faktisk glæder mig, jeg har aldrig prøvet noget ligende.

Efter at være kommet hjem fra Usa har jeg lige været nogle smut til københavn, und fanø. Så har kun lige haft et par dage hjemme i kolding. Så nu er det videre til Tyskland. Jeg glæder mig helt vildt, og håber på at vejret er med mig. Så snart jeg kommer hjem skal i nok høre mere om min tur.

BARE ROLIG, jeg har skrevet lidt mere om min tur til usa, og om min lille mini tur til fanø. Så der kommer ikke til at være helt stille herinde. PROMISE!

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

road tripping #New York - 2