Surprise trip to New York!

road tripping #New York

Skærmbillede 2016-07-12 kl. 18.25.01

Er i klar til nogle indlæg om min tur til usa??? YEAAAH, WOOHOO! Vi rejste om fredagen, der hvor alle for sommerferie (inklusiv mig). Vi skulle flyve fra København, og derefter direkte til New York. Flyveturen var okay, ik den bedste. Da det tar ca. 15-17 timer og flyve til Singapore, så var det her ingenting, så tiden gik ret hurtigt. Vi havde den flotteste udsigt da vi fløj over Grøndland. Det var så flot, man kunne virkelig se hele det fantastiske landskab.

Da vi vågnede efter og være landet om natten, var vi alle mega monster smadret. Men der var 1 ting som der fik os alle op. Vi har nemlig fundet det her helt fantastiske morgenmad sted, det er ved the standard hotel. Vi boede på the standard sidst, og det er virkelig god morgenmad. Jeg kan helt klart anbefale det. Morgenmad på the standard, det skal alle prøve! Som i kan se på billede 2 er der en virkelig hyggelig stemning der, det er virkelig grønt. Morgenmaden stod på vafler med nutella, pretty good <3.

Mens vi var i New York, var der gay pride, wooohooo! Det var virkelig sjovt, alle var mega dressed up. Vi ville gerne have været oppe i soho, men gay pride gjord at man ikke rigtig kunne komme nogle steder. Men anyway, gay pride var virkelig en fed oplevelse, New York gik fuldstændig amok!

Selvfølgelig shoppede vi også, dog mest i soho. Vi var rundt i en masse vintage butikker, og i en af de sidste fandt jeg den flotteste Louis Vuitton taske/skoletaske. Den var MEGA flot, like in really really really pretty! Dog var den lidt dyr, så jeg måtte lige hjem og tænke over det. Dagen efter kom jeg stærkt tilbage, så tasken endte med at komme hjem i mine arme, hvilket jeg er mere end glad over.

Love F.C

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surprise trip to New York!