Moschino outfit

My new love: Celine solbriller!!!

IMG_4195IMG_4197IMG_4198IMG_4208Jeg bliver nok desværre nød til at indrømme at jeg har en lille kærlighed for mine nye Celine solbriller. Jeg købte dem på blå mandag i Århus, hvilket jeg er så glad for! Jeg havde besluttet at jeg ville købe noget som jeg kunne bruge i laaaaang tid. Det skal lige siges at jeg har ønsket mig dem i omkring et år, så jeg er virkelig glad for dem!!! De er så fede, og da hun sagde at Kim K gik med dem (tænker F.C, KØB DEM!!!) Sååååå… Det endte med et par nye solbriller, som jeg har vold brugte den sidste uges tid. Jeg røv elsker dem! Jeg er helt sikker på at det er nogle solbriller, som jeg helt sikkert også vil være glade for når jeg er 21. Virkelig godt køb (syntes jeg personligt selv) Glæder mig til at få dem brugt i Shanghai, god ferie til alle, nyd det lækre vejr. 😉

Love F.C

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moschino outfit