Konfirmations outfit

Details omkring min Konfirmation

_E6X9664

Så fik jeg egentlig taget mig sammen til at skrive lidt, hold nu k**t hvor har jeg savnet bloggen. Jeg bliver nok desværre nød til at indrømme at jeg bare ikke har haft tid. Det har virkelig overasket mig hvor meget tid det tager at planlægge en konfirmation + Årsprøver er lige rundt om hjørnet. Så nu kan jeg endelig lægge konfirmationen bag mig, og fokusere lidt mere på skolen (årsprøver… ARRRH!), og bloggen selvfølgelig!!!

Jeg blev som sagt konfirmeret Lørdag den. 23 April kl. 9:00, hvilket er seriøst tidligt! Jeg blev konfirmeret i Sank, Nicolai kirke i kolding. Virkelig flot kirke. Jeg var så heldig at jeg blev konfirmeret med mine 3 lækre best friends. Det var en helt fantastisk følelse og gå ind i kirken med dem ved min side.

Jeg havde valgt at jeg ville holde det der hjemme, da jeg syntes det er mere personligt. Det eneste minus er bare der er SÅ mange flere ting man skal lave. Men tro mig, det er det hele værd. Jeg er forelsket i pels, og skiferie <3 Så vi kørte et afterski tema med pels, hvilket gjord at den formelle stemning forsvandt lidt, hvilket var så pisse fedt! Ellers havde jeg bare lige den dag jeg drømte om, den var bare helt fantastisk. Jeg fik gaver som jeg ingen gang havde drømt om, jeg er så evig taknemmelig for dem alle!

Love F.C

13072997_776022382532111_18266040_o

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmations outfit