Liebster Blog Award #exciting

Konfirmation – vi nærmer os!

IMG_4082Så venner, nu kommer min lækre undskyldning for, hvorfor har der stået lidt stille på bloggen? Jo, det har der fordi jeg er halv stresset, da jeg skal konfirmeres lige om lidt. Jeg er nok blevet halv overrasket over hvor røv mange ting der er at lave… NOT FUN STUFF! Så derfor har jeg sat bloggen lidt til side de har dage, hvilket jo er lidt noget lort.

Nå, men nu til de lidt sjove ting. Jeg er nemlig så heldig og skal konfirmeres deeeenn,…. 23 April, det vil sige på lørdag. Så jeg har haft mega monster travlt, plus skolen har ikke holdt tilbage med lektier. Nu er kjolen hentet, skoene står klar, og nu mangler vejret + dagen bare lige… Vejrudsigten har nemlig valgt at det skal være pisse koldt, og mega lækkert regnvejr, YES! Nu er det sådan at jeg skal holde festen ude i haven, sååå solen må gerne lige tage sig sammen på lørdag #prayforme. Jeg er dog ret heldig, da jeg skal konfirmeres med mine 4 homies, hvilket er så nice! Vi kan slet ikke få hænderne ned over hvor heldig vi er, så det holder lidt humøret oppe + jeg skal sku konfirmeres lige om lidt. Jeg har ikke tænkt mig og afsløre hvad jeg skal have på endnu, men jeg kan sige jer…Det bliver anderledes. Lille update fra en lidt spændt F.C, som beder til vejret, LET IT SHINE!

Love F.C

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liebster Blog Award #exciting