Lake garda hiking

Liebster Blog Award #exciting

liebster

Jeg er så heldig, og være nomineret til Liebster Blog award… YAY! Skønne Sara har nomineret mig, hvilket jo er meget heldigt. Soooo, let’s get started.

Reglerne for nomineringen:

? Tak bloggeren, der nominerede dig
? Vis Liebster Award-logoet på din blog
? Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig
? Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv
? Nominer 11 nye bloggere
? Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på

Nu hvor reglerne er på plads, kan vi starte. Jeg skulle besvare 11 spørgsmål som Sara havde stillet, så her er de:

Hvorfor oprettede du en blog? Jeg oprettede denne blog af ren kærlighed. Jeg elsker og skrive, og vil bare rigtig gerne ud med nogle ting. Jeg har også en stor passion for mode, som jeg føler der vil gavne mange mennesker. At have en blog var bare lige min ting, og jeg elsker det virkelig!

Hvad indeholder din blog? Min blog indholder både super personlige indlægs, men også sjove, dejlige indlægs. Der er lidt om mine 2 år i Singapore, og lidt om min kærlighed til fashion. Nogle OOTD billeder, ellers bare hvad jeg lige kommer på.

Hvad laver du til daglig? Jeg sidder lige pt på skolebænken, hvor jeg prøver at overleve. Jeg er igang med min 8 klasse (næsten færdig, YESSS!) Ellers hygger jeg med mine veninder, und min højt elsket familie.  

Kan du beskrive dig selv med 3 ord? Røv stædig, Livsnyder, og en lille perfektionist.

Hvad er dine hoppyer? Jaaa… Altså lige nu har jeg ikke lige en hobby. Men jeg har sagt til mig selv, at denne blog er min lille hobby/baby. Ellers står den på noget løb med mine venner 2 gange om ugen.

Hvem er din favorit blogger? Det er så meget fie laursen! Jeg elsker seriøst hendes blog, den er så fantastisk. Ellers skulle det nok være Theindsider, syntes hun skriver på en så fed måde.

 Hvad er du mest bange for? Jeg er bange for at knække mine negle, ej jk! Jeg har ikke rigtig noget jeg er sådan rigtig bange for. Jeg tror at det skulle være døden, men jeg er ikke sådan skræmt over det.

Har du børn, eller ønsker du at få? Altså, nu går jeg i 8 klasse såååå… Men jeg kunne da godt tænke mig nogle børn når jeg bliver halv gamle

Hvad er dit stjernetegn? Jeg er en lækker fisk, GO FISH!

 Hvad er din musikgenre? Jeg lytter ikke til så meget musik, jeg lytter bare til det som der står på top 50. Jeg bruger hele tiden spotify, hvor jeg bruger rigtig meget det der med at man kan lytte til sine venners musik. I <3 IT!

Hvad elsker du mest i verden? Shoes, Bags, ben&jerry, solnedgangen, my lovely iphone, venner, family, chokolade, make up, og PELS! 

10 facts om F.C 

  • Ikke fan af skole, OVERHOVDET! Stemmer helt klart for at man skal møde ved 10 tiden.
  • En ret høj kærlig til sko, tasker, og tøj. Surprise?
  • Jeg har den sygeste trang til Ben&jerry hele tiden.
  • Jeg hader idræt!
  • Min lækre røv har boet 2 år i Singapore.
  • Jeg er ret dårlig til at finde 10 facts om mig selv
  • Jeg har en stor drøm om at skrive for vogue
  • Rigtig meget af min tid går på at rejse verden rundt, hvilket jeg elsker!
  • jeg er MEGET utålmodig
  • Jeg giver op… jeg kan ikke finde flere (det er faktisk ret svært!)

 

Jeg nominere: EVERYONE, go for it…!

Jeres 11 lækre spørgsmål: Hvor ser du dig selv om 15 år? Hvis du skulle være en fra the kardashian, hvem skulle det så være? Hvem vil din drømme mand/dame være? Hvordan vil du beskrive din stil? Hvilke sko er dine drømme sko? Kunne du godt tænke dig at bo i udlandet? Hvor er dit yndlings smykke fra? Drømme bil? Hvordan kom du på dit navn til din blog? Hvad er det mest positive ved at have en blog?  Hvilken en af Kyile jenners lip kits er din yndlings farve?

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lake garda hiking