Black lips is the shit!

Long time, no see

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 21.32.07Okay… Jeg ved godt jeg ikke har været så aktiv på det seneste. Det er selvfølgelig noget lort, i know! MEN, jeg er nu tilbage på tasterne, og jeg har mange dejlige indlæg til jer. Grunden til at det har stået lidt stille, er fordi jeg har brugt hele min uge på brobygning. Brobygning er ligesom der hvor man kommer ud og ser de forskellig uddannelser der er efter 9. klasse. Som jeg har sagt tidligere var jeg på hhx, hvilket ikke lige var min smag. Men jeg har onsdag & torsdag været på IB, hvilket er den engelske form for stx. Jeg tror efter denne uge, at jeg endelig har fundet ud af hvad jeg skal efter 9. Klasse. Er ret sikker på at der lige nu står IB på min uddannelse, men who knows? (skal nok skrive noget mere om mit valg, og hvorfor)

Jeg var også så heldig og have fødselsdag i tirsdag, YAY! Det var virkelig en dejlig dag, og jeg nød den helt vildt. Der skal selvfølgelig nok komme et indlæg op omkring nogle af de lækre gaver jeg har fået.

Som jeg har sagt tidligere flyver jeg til Singapore/Milano, imorgen kl. lort… Men det bliver så dejligt, og har planer om bare at lave nogle lækre indlæg til jer. Jeg har kun planer i Singapore, så regner med at få skrevet en del i Milano. Såååå, hvis der lige er lidt stille på bloggen de næste 3-4 dage, så bare tag det stille og roligt! Jeg vender stærkt tilbage når jeg kommer til Milano Onsdag, PROMISE!!! Så nu vil jeg sætte min røv på en flyver i 13 timer, også nyde 30+ grader de næste par dage. Plus jeg har en masse dejlige veninder som jeg ikke har set i laaaaang tid, så jeg glæder mig max til at se dem alle når jeg ankommer til singapore. Det bliver så dejligt at komme tilbage til my second home <3 See you in Singa!

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black lips is the shit!