Life update #1

Konfirmation – What to do? #1

Helloooo, allesammen – Da konfirmationen er lige rundt om hjørnet, er det oplagt at lave et indlæg omkring det. Jeg skal selv konfirmeres den 23. April 2016, hvilket er mega nice! Jeg skal holde det i min lækre have, og ellers har jeg ikke rigtig nogen plan (min mor er boss i dette halløj) Med hensyn til mit tøj er jeg næsten færdig med at finde det hele. Jeg skal have den flotteste kjole på fra Paul smith, SÅ FLOT! Der vil selvfølgelig komme et indlæg omkring mit tøj (promise!)

Jeg ved at de fleste nok har styr på deres konfirmation mindst et 1 år før selve dagen, meeeen hos mig kører den lidt anderledes. Tror jeg fik styr på hvor jeg ville holde konfirmationen i omkring December. Men nu tror jeg faktisk at vi har styr på det meste, jeg føler at vi er ret godt med. YES!

Tænkte jeg ville lave nogle konfirmations relateret indlæg i løbet af denne uge, og næste uge. Men kan helt klart anbefale folk som skal konfirmeres næste år til at begynde lidt før end mig. Jeg syntes personligt at det blev lidt for stresset da vi skulle have styr på alt, men det lykkes! But hey? Det er lige om lidt jeg skal konfirmeres, og jeg kan slet ikke fatte at det er så tæt på, ARHHH!

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life update #1