Weekend in CPH!

Skiferie vibes

IMG_0350Skærmbillede 2016-02-11 kl. 08.52.15Skærmbillede 2016-02-11 kl. 08.53.08

Woohoo! Jeg smutter på skiferie MEGET tidligt Fredag morgen. Der er ikke noget bedre end skiferie, jeg elsker virkelig når vinterferien nærmer sig. Sidste år var vi i Zermatt, hvilket var en helt fantastisk ferie… (Billederne er også fra sidste år) Men min papfar lå syg hele ugen, vi håber at denne ferie forløber uden sygdom!! yeah, altså jeg har ligget syg tirsdag og onsdag (Lidt noget lort) Jeg er næsten i top form nu, og er så klar til skiferie.

Vi skal til Frankrig, i val thorens, jeg har aldrig stået på ski i Frankrig, så jeg glæder mig virkelig! Turen der ned er ret nasty, som i virkelig NASTY! Vi har regnet lidt, og det kommer til at tage omkring 20 timer +overnatning. (Please kill me….) ANYWAY! jeg glæder mig såååå meget, jeg kan næsten ikke vente. Jeg har stået på ski siden jeg var helt lille, og skifere er helt klart en af mine favorit ferier. Glæder mig til at få min røv ned på de dejlige kolde alperne !

Jeg vil selvfølgelig update jer, når jeg engang får internet igen. Skal nok tage en masse frost billeder til jer. Glæd jer til en update fra alperne (Når vi engang når der ned)

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend in CPH!