Istanbul - Part 2

Singapore – Nasty start

523358_120957341410791_219917377_n

Ready for this? Min første tanke da vi officielt havde vores fødder på Singapore jord var, øhm.. Fuck! Hvordan overlever jeg det her? Mine første Engelske skills kom allerede i brug da vi gik igennem security i lufthavnen. Jeg husker tydeligt hvordan at hele lufthaven havde en helt speciel duft, det var som om at hele Singapore havde en speciel duft. Vi fik alle vores 1000 kufferter ind i en mini taxi, også havde vi ellers bare kurs mod et liv i Singapore!

Vores lejlighed som vi skulle bo i var helt fantastisk, der var alt man havde brug for. Mig og Mr. Gamer fik hver vores værelse, hvilket var pretty nice. Der var også et værelse til alle vores gæster, når du havde tid til at stoppe forbi. Lejligheden havde også et lidt mindre værelse til vores maid, Mira.

Den første uge i Singapore var super spændende, vi skulle først starte i skole ugen efter vi var landet… YES! Vi brugte tiden på at finde os lidt til rette, at lære området vi boede i lidt bedre at kende. Der skulle også købes skole uniformer, hvilket var ret spændende da ingen af os havde prøvet det før. Jeg endte med et par bukser (senere nederdel) og en polo, Mr. Gamer havde næsten samme outfit.

Jeg var så heldig og skulle starte en dag før i skole end Mr. Gamer? Ret skræmmende! Vi tog metroen op til skolen, og så var der ellers bare sat krus mod SAIS. Det gik nok rigtigt op for mig da jeg sad i metroen I SINGAPORE, på vej til SAIS? Altså den skole som jeg skal tilbringe de næste år på (Meget nervøs pige på 11 år!) Vi ankom til skole, og de tog super godt imod os. Jeg kom ind i klassen hvor alle så meget søde ud, men jeg kunne ikke rigtig forstå dem. Alle var rigtig venlige imod mig, men kunne godt mærke at lige den dag ville jeg nok gerne bare være hjemme i Kolding. Der hvor alting var dejlig trygt! Jeg startede sammen med en svensk pige som skulle gå en klasse over mig, hun forstod (heldigvis) lige så meget som jeg gjord. Efter min første dag var jeg godt skræmt, MEN positiv! Det her Singapore shit, kunne måske godt være okay?

Dagene der gik efter var lidt nasty, lad mig sige det som det var? LORT MED LORT PÅ! Jeg havde fået en ret god ven, hun hed Amelia og kom fra America. Jeg endte med at skifte klasse, da jeg gerne ville ind og gå sammen med Amelia. Derefter gik det godt, faktisk så godt at jeg syntes skole var okay, KUN OKAY! Dagene gik, mit engelsk blev bedre, flere venner = Happy girl! Jeg var begyndt efter at have været i Singapore i omkring 1 måneds tid at kunne lide det. Skolen gik godt, og vejret var altid +30 grader? Whats not to like? Jeg begyndte at være mere, og mere sammen med Sydney og Ariana. Sydney var også fra America, men havde boet hele sit liv i udlandet (over hele verden). Ariana kom fra Canada, men havde aldrig boet i Canada, hun have boet næsten hele sit liv i Indien. SAIS var mega international! Der gik folk overalt fra verden på skolen, hvilket gjord at jeg lærte super meget om andres kultur og lande. Efter en måneds tid på skole var jeg blevet super gode venner med Syndey og Ariana, og mit Engelsk var blevet markant bedre! Det betød ikke at der stadig var nogle øv dage… Men der var bare ikke så mange af dem. <3

Har skrevet lidt om den 1 måneds tid i Singapore, håber i syntes om det. Der kommer selvfølgelig mere om mit lækre liv i Singapore, I PROMISE!

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Istanbul - Part 2