OUTFIT OF TODAY #1feb

Istanbul – Part 2

IMG_3597IMG_3677IMG_3599IMG_3600IMG_3604IMG_3609IMG_3639IMG_3787IMG_3693IMG_3744IMG_3695IMG_3719IMG_3745IMG_3788IMG_3812

Som jeg fortalte tidligere har jeg været i Istanbul i efterårsferien. Jeg har fortalt lidt om starten af rejsen her. Dagen efter vi kom var der det skønneste vejr, virkelig noget jeg havde brug for(vinter depri)! Solen var ude, og der var kun en lille smule vind? Det var virkelig det perfekte vejr til at shoppe, woohoo! Jeg havde glædet mig SÅ meget til at gå gennem Istanbuls varme skumle gader, hvor alle de små hyggelige butikker ligger. Vi startede med at gå lidt rundt på hovedgaden, lidt ligesom strøget. Derefter gik vi ind i de lidt mindre butikker, dem som lå på nogle mindre sidegader, MEGA HYGGELIGT! I en butik der hedder Fifthavegalata, fandt jeg et par yeezy?YAY! Mig og min papsøsters favorit sko! Jeg kunne desværre ikke passe dem (pisss), ellers havde jeg snuppet dem. Købte dem med hjem til min papsøster, da jeg var sikker på de ville komme i gode hænder. Min far havde en ide om at vi skulle spise alt muligt lokalt, men? Altså nogle gange trænger man bare til pomfritter, efter at have shoppet en hel dag stod den på burger og pomfritter.

På den sidste dag tog vi et smut til Asien, MEGET anderledes! Vi gik lidt rundt i gaderne, men vejret var ikke fantastisk. Efter et have været i Asien i et par timer røg vi tilbage til Europa, heldigvis?! Den aften stod den på total lokal mad, desværre endte vi på en fisk restaurant. Fisk, ikke lige min ting! Anyway, det var meget spændende, men ikke lige vores mad. Om morgen stod den på en flyve tur hjem til lækre kolde Danmark… lort!

Jeg havde en helt fantastisk tur til Istanbul, det er en super dejlig by at være i. Istanbul er en kæmpe by, så 5 dage var på ingen måde nok! Man følte virkelig at man var så langt hjemme fra, men i virkeligheden var man kun 3 timer på en flyver væk? Det er en helt anden kultur, meget anderledes fra Danmark. Jeg kunne helt klart godt bruge et par dage i Istanbul de her januar dage! Hvem kan ikke? Hvis i for chancen, så tag et stop i Istanbul!

Love F.C

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY #1feb