Istanbul part 1

Balenciaga love <3

Hvem er ellers vild med balenciaga? Jeg er helt vildt forelsket i alle Balenciaga ting, lige fra deres tasker til deres flotte armbånd. Taskerne kan passe til alt man har inde i sit lækre skab! En af deres tasker som jeg haft kig på i lang tid er Balenciaga Classic Silver City, den er helt fantastisk! Jeg syntes den er så flot, enkel, og elegant.

Som mange andre piger i min alder er jeg også helt forelsket i deres Classic Bracelet. Det eneste der har holdt mig tilbage for at købe armbåndet er at alle går med det. Jeg elsker at være lidt special, men stadig med på moden! Jeg syntes ikke man skal købe det, bare fordi alle andre har det. (Don’t do that! ) Det fede ved disse armbånd er at de findes i så mange forskellige farver, og modeller. Så hvis jeg for mig selv overtalt, skal det helt klart være et lidt anderledes armbånd end det helt normale.

Grunden til at jeg kom i tanke om Balenciaga, var da jeg fik øje på denne kæmpe taske! Jeg elsker tasker og denne taske er helt klart på top 10 af mine “must own”. Det bliver nok ikke lige nu, men senere… uhh, skal have fingerne i denne taske på et eller andet tidspunkt, den er helt fantastisk!

4135313Skærmbillede 2016-01-30 kl. 23.59.43imgres

God lørdag (næsten søndag) til alle der ude!

Love F.C

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Istanbul part 1