Theyoungdreamer – Who am i? and what is this blog going to be about?

Istanbul part 1

IMG_3475IMG_3494IMG_3495IMG_3501IMG_3516IMG_3508IMG_3519IMG_3525IMG_3572IMG_3526IMG_3532IMG_3534IMG_3553IMG_3556IMG_3573

Hey – håber i alle har haft en dejlig dag! Første “rigtige” indlæg… woohoo. På sådan en stormfuld lort regnvejrs dag, tænker jeg mig tilbage til en dejlig efterårsferie i Istanbul. Syntes det er så trist når man næsten ikke kan være udenfor, eller man hele tiden skal have sine halv brugte Levis jeans på.. BORING! Istanbul, Istanbul, og lidt mere Istanbul, det var min efterårsferie sidste år. Det var en helt fantastisk ferie, uhhh…. Istanbul er helt klart en af mine top rejse steder. Jeg var der nede sammen med Mr. Gamer “lillebror”, og min papa “far.” Vi nød hvert minut af turen (nok mest varmen).

Når man ankommer til Istanbul er det ligesom at være midt inde i et kæmpe market, det er meget hyggeligt, men total kaos! Min papa havde skaffet et lækkert hotel, lige ved siden af Mac. Siger det bare, Mac! Jeg er kæmpe fan af Mac, så at sove ved siden af Mac var et ønske komme i opfyldelse. Vi var i Istanbul i 5 dage hvor vi så alt muligt kultur shit, men også shopped (mest mig). Istanbul havde virkelig nogle spændende butikker, jeg elskede de locale markets. En ting der gjord rigtig ondt i mit lille fashion hjerte, var at se alle kopivarende. Av, av, av…

Jeg har selvfølgelig tænkt mig at fortælle mere om min tur til Istanbul, men tænkte det var bedre at dele den lidt op. Så behøves i ikke læse en hel roman på en gang, men dele den lidt op… Smart ikke? yeah, i know. Håber i syntes det var nice at høre om min tur. Har taget nogle billeder som jeg tænkte jeg lige ville dele med jer.

Love F.C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theyoungdreamer – Who am i? and what is this blog going to be about?