Theyoungdreamer – Who am i? and what is this blog going to be about?

Theyoungdreamer – Who am i? and what is this blog going to be about?

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 20.01.33Hvem er jeg? Jeg er ung, måske lidt for ung? Men jeg har store tanker, men desværre stuck I en lille by (Kolding). Så jeg tænkte den eneste måde mine ideer, tanker, og fashion shit, kan komme ud til verden, må være at blogge!

Jeg er ikke en der er fantastisk til at skrive, eller en der for 12 i dansk all the time?! Næ, jeg kan bare godt lide at hjælpe folk lidt på vej, og give min mening på tingene i hverdagen. I en by som Kolding har man virkelig brug for at drømme, så dem har jeg et par af nu. De drømme skal selvfølgelig deles med andre, måske vil du høre mere om dem?

Jeg vil ikke sige jeg er en helt normalt 14 (snart 15) årig. Jeg har oplevet lidt forskelligt i mit liv, bla. Jeg har boet 2 år i udlandet, helt specifikt Singapore. Mine top lækre forældre er skilt, lang historie?. Boet lidt forskellige steder, gået i skole lidt forskellige steder. Bare generelt aldrig boet et sted mere end 3 år. Som 14 årig er det jo meningen man skal gå til en eller anden sport, men?. Sport er ikke helt min ting. Jeg fortrækker mere fashion, tøj, make up, og sko. Jeg elsker hele det miljø, specielt sko. Min tøjstil er meget normal, men med et ?touch.? Et dejligt ?touch!?

Anyway – jeg vil gerne i starten holde mig lidt anonym, ik for meget selvfølgelig. Denne smækre lækre blog bliver en blanding af mode, dumme tanker & drømme, hvordan det var at bo i udlandet, skilsmisse, og alt det der går ind over en 14 (snart 15!) åriges hoved.

I for lige et dejligt vinter billede med

Love F.C

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theyoungdreamer – Who am i? and what is this blog going to be about?